- www.TEKSTOTEKA.com - http://www.tekstoteka.com/nova -

Ceca Raznatovic 2016 – Trepni

Ceca Raznatovic 2016 – Trepni
24.06.’16

Je m’appelle Marion, j’espère qu’on se verra bientôt
(Zovem se Marion, nadam se da cemo se uskoro videti)

Trep, trep, trep, trep, trepni, trepni, trepni
i nece me biti
i zaspace nade kao jaganjci gladne
al’ vuci ce makar i na tren bar biti siti

Trep, trep, trepni, trepni, ma samo trepni
i ja cu za tebe da umrem
i sve ce da ti krene
meni su ruke odsecene

REF.
Mozda sam rodjena, rodjena vredna pomena
a ti odrekni se javno moga imena
veruj drugima kada ti mene ogade
mrzi mene al’ ljubav ne

Negde imaces decicu da te nauce
da oni pravi nikad ljubav ne muce
veruj drugima kada ti mene ogade
mrzi mene al’ ljubav nemoj, ne

Trep, trep, trep, trep, trepni, trepni, trepni
i nece me biti
i zaspace nade kao jaganjci gladne
al’ vuci ce makar i na tren bar biti siti

Ej, trep, trep, trepni, trepni, ma samo trepni
i ja cu za tebe da umrem
i sve ce da ti krene
meni su ruke odsecene

REF.
Mozda sam rodjena, rodjena vredna pomena
a ti odrekni se javno moga imena
veruj drugima kada ti mene ogade
mrzi mene al’ ljubav ne

Negde imaces decicu da te nauce
da oni pravi nikad ljubav ne muce
veruj drugima kada ti mene ogade
mrzi mene al’ ljubav nemoj, ne

Ça fait plaisir

www.FOLKOTEKA.org -\nPosna pita sa višnjama VIDEO RECEPT kako napraviti Predstavili smo vam do sada slatku pitu na nekoliko načina. Bezbroj je mogućnosti kako je možete napraviti. Danas ćemo vam pokazati kako se pravi #posna #pita sa višnjama. #Višnje, kao veoma zdravo i ukusno voće, u kombinaciji sa vanilom, napraviće pravi užitak\nOriginalna vest Posna pita sa višnjama VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nUskršnja jaja farbanje, novi načini i tehnike VIDEO RECEPT Bliži nam se jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika Vaskrs / Uskrs, te smo rešili da vam pokažemo nove načine za farbanje uskršnjih jaja. Do sada smo vam pokazali nekoliko različitih tehnika, sada je pred vama recept za nove tri. Takođe, u\nOriginalna vest Uskršnja jaja farbanje, novi načini i tehnike VIDEO RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nKako se prave somunice VIDEO RECEPT sa pripremom Svi znamo šta su #somuni, odnosno lepinje ili #pitaljke i svi ih mnogo volimo. A da li znate šta su #somunice? Pred vama je jedan potpuno jedinstven i neuobičajen recept. Kompletna ideja i priprema je Zlatkova, a gledajući snimak, zabavićete se kao\nOriginalna vest Kako se prave somunice VIDEO RECEPT sa pripremom se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nBasbousa zaliveni kolač od griza i kokosa VIDEO RECEPT Ukoliko ste ljubitelji #orijentalnih poslastica zalivenih šećernim sirupom, ovo je onda pravi recept za vas. Predstavljamo vam jedan predivan kolač koji dolazi iz Egipta. Osnovu kolača čine #kokos i griz, i ono što je posebno zanimljivo, ne sadrži ni jaja ni\nOriginalna vest Basbousa zaliveni kolač od griza i kokosa VIDEO RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nStarinski zaliveni sevdidžan VIDEO RECEPT kako se pravi Pred vama je recept za još jedan jednostavan starinski kolač. Posebno ako volite zalivene kolače, onda je ovo prava poslastica za vas. Priprema se veoma lako, ne zahteva posebna znanja, a za vrlo kratko vreme dobijate fantastičnu poslasticu. #Bosanski sevdidžan je kolač\nOriginalna vest Starinski zaliveni sevdidžan VIDEO RECEPT kako se pravi se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nDomaća bosanska halva VIDEO RECEPT kako se pravi Ukoliko ste ljubitelj orijentalnih #poslastica, onda je ovo pravi recept za vas. Predstavljamo vam danas recept sa domaću halvu, najrasprostranjeniju na području Bosne i Hercegovine, ali i drugim krajevima na Balkanu. Halva ili #alva se priprema za veoma kratko vreme. Neće vam\nOriginalna vest Domaća bosanska halva VIDEO RECEPT kako se pravi se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nDomaće lepinje (somuni pitaljke) VIDEO RECEPT kako napraviti Postoji li neko ko ne voli domaće lepinje i domaći #hleb? Savršeno se slažu uz sva jela, bilo da je doručak ili ručak u pitanju. Danas vam predstavljamo recept za domaće #lepinje (somune). Veoma lako se pripremaju i ne zahtevaju previše veština.\nOriginalna vest Domaće lepinje (somuni pitaljke) VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nOd rupe u zemlji do napada: Fascinantna povest prve WC šolje Prva moderna WC šolja izmišljena je 1596. godine od strane Sir Johna Harringtona, koji je jednu ugradio svojoj krsnoj kumi. Većina toaleta u srednjovekovnoj Evropi bili su ili rupe u zemlji, zajedničke javne kućice ili noćne posude. Samo srećnici\nOriginalna vest Od rupe u zemlji do napada: Fascinantna povest prve WC šolje se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nRolovani ćevapi sa slaninom VIDEO RECEPT kako napraviti Ćevapčići od mlevenog mesa više su od običnog jela i malo ko ih ne voli. Predstavljaju jedno od najpopularnijih jela koje dolazi sa Balkana i veoma su omiljeni u celom svetu. Tradicionalne ćevape svi poznaju, a da li ste ih probali rolovane\nOriginalna vest Rolovani ćevapi sa slaninom VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nSarajevska topa za Ramazan VIDEO RECEPT kako napraviti Svako mesto ima neko svoje autentično jelo. Danas ćemo vam pokazati nešto veoma lepo i veoma specifično što smo otkrili u Sarajevu. U pitanju je vrsta umaka (sosa) koja se #tradicionalno pravi tokom meseca Ramazana, odnosno tokom iftara. Običaj je da se\nOriginalna vest Sarajevska topa za Ramazan VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.

Komentari

komentara