Title Olja Bajrami feat. MC Ina i Trajko 2014 – Losa navika
Artist Olja Bajrami
Album nothing entered
Readed 2,232 views on this post

Olja Bajrami feat. MC Ina i Trajko 2014 – Losa navika
03.06.’14

MC Ina:
Da li ste spremni
za jos jedan novi hit
jos jedno vrelo leto
za nove ljubavi
Olja Bajrami…

Olja:
Bez tebe ja nisam mogla ni da znam
sta je ljubav prava
al’ kad pogledam unazad ja vidim da
mi nista nisi dao

Danas pruzas mi sve
sutra k’o da ne znas me
a ja tako naivna i mlada

Opet zovem te
i opet trazim te
al’ vise necu
ni da ti cujem glas

Olja: REF.
Na slikama kad vidim nas
nista me ne vraca u proslost, znam
tad shvatim da si samo bio ta
moja losa navika

Trajko:
Sa tobom je zivot bio kao san
da bi bio realan
al’ kad pogledam unazad ja vidim da
tvoje dobro za mene ne valja

Danas pruzas mi sve
sutra k’o da ne znas me
a ja tako naivan i mlad

Opet zovem te
i opet trazim te
al’ necu vise ni da ti cujem glas

Olja: REF.
Na slikama kad vidim nas
nista me ne vraca u proslost, znam
tad shvatim da si samo bio ta
moja losa navika

MC Ina: Rap.
Ja sam ti bio losa navika
svasta si zelela i mnogo si trazila
zvala me satima, nocima, danima
ali napokon sve si shvatila

Olja: REF.
Na slikama kad vidim nas
nista me ne vraca u proslost, znam
tad shvatim da si samo bio ta
moja losa navika

Muzika, tekst, aranzman: Filip Mladenovic
Mix & Mastering: Jan Zoo
Recording Vokala: studio3000
Prateci Vokali: Mina Mitic

www.FOLKOTEKA.org -\nRolovane tikvice sa pršutom VIDEO RECEPT kako napraviti Pošto je sezona tikvica u toku, pred vama je još jedan recept sa ovim divnim povrćem. U pitanju su rolovane tikvice sa pršutom i sirom. Pripremaju se veoma brzo i jednostavno, a toliko su ukusne i predivno izgledaju, da nećete moći da\nOriginalna vest Rolovane tikvice sa pršutom VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nŠta bi se desilo kada bi kiseonik nestao na pet sekundi? Svi na plaži bi dobili opekotine od sunca. Ozon je molekularni kiseonik i blokira većinu UV svetlosti. Bez njega, mi smo sprženi. Svaki motor sa unutrašnjim sagorevanjem bi se ugasio. To znači da bi svaki avion koji poleti sa\nOriginalna vest Šta bi se desilo kada bi kiseonik nestao na pet sekundi? se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nOblande sa višnjama i kokosom VIDEO RECEPT kako napraviti Oblande ili oblatne spadaju u jedan od svima omiljenih kolača. Možete ih napraviti na tradicionalan način, sa čokoladom i orasima, ili sa drugačijim kremom. Pre izvesnog vremena smo vam pokazali naš unikatni recept sa malinama. Danas je pred vama verzija oblandi\nOriginalna vest Oblande sa višnjama i kokosom VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nMakarone sa pečurkama i mlevenim mesom VIDEO RECEPT Uvek je pravo vreme za lagano jelo, posebno tokom toplih, letnjih dana. Ukoliko ste ljubitelj testenine, imamo divan recept za vas. Sve što vam je potrebno je malo mlevenog mesa, pečuraka i tvrdog sira i napravićete fenomenalan ručak. Pratite nas na VIBERU\nOriginalna vest Makarone sa pečurkama i mlevenim mesom VIDEO RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nMafini sa sirom i tikvicama VIDEO RECEPT kako napraviti Za sve ljubitelje tikvica spremili smo još jedan divan recept. U pitanju su mafini sa sirom i tikvicama koji se pripremaju veoma jednostavno. Idealni su kao doručak ili večera i slažu se uz sva ostala jela ukoliko ih poslužite za ručak.\nOriginalna vest Mafini sa sirom i tikvicama VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nIzvorna španska tortilja VIDEO RECEPT kako napraviti Znate da mi volimo da pripremo razna jela iz različitih kuhinja sveta. Danas je došao red na Španiju i jelo koje je karakteristično za to podneblje. U pitanju španska tortilja, odnosno omlet od krompira, jaja i povrća. Osim što vizuelno mnogo lepo izgleda,\nOriginalna vest Izvorna španska tortilja VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nMakarone sa sirom i prezlama na starinski način VIDEO RECEPT Svi mi imamo jela koja pamtimo iz perioda našeg detinjstva. Jedno od takvih jela su makarone sa sirom i prezlama koje je na poseban način pripremala moja majka. U pitanju je vrlo jednostavno, možda čak i obično jelo, ali fenomenalnog\nOriginalna vest Makarone sa sirom i prezlama na starinski način VIDEO RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nPunjene tikvice sa pečurkama i sirom VIDEO RECEPT Sa toplim danima stigla je i potreba za laganijim jelima. Jedno od najlepših letnjih jela svakako su tikvice. Postoji mnogo načina kako ih možete pripremiti, a mi ćemo vam danas pokazati kako da ih napunite sirom i šampinjonima. Recept za tikvice sa\nOriginalna vest Punjene tikvice sa pečurkama i sirom VIDEO RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nRestovani krompir (Granadirmarš) VIDEO RECEPT kako napraviti Verovatno ste nekada čuli za restovani krompir. U pitanju je jelo, zapravo prilog od krompira koji se priprema na jednostavan način a mnogo je lepog ukusa. “Granadirmarš” je naziv za restovani krompir sa mlevenom paprikom i dolazi iz mađarske kuhinje. Pred vama je\nOriginalna vest Restovani krompir (Granadirmarš) VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nNajezda milijarde cvrčaka u Americi Sigurno ste čuli za najezdu milijardi cvrčaka u Americi? Ne volim ni ja insekte, zvuči strašno, ali za jednog cvrčka je to trenutak na koji je čekao mnogo godina. Priča je sledeća. Postoji sedam (7) vrsta cvrčaka u severnoj Americi koje periodično izlaze na zemlju:\nOriginalna vest Najezda milijarde cvrčaka u Americi se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.

Komentari

komentara

Related Posts
No comment yet. Let you write first comment.

Leave a Reply

Website Traffic Counter
Call of Duty 4 Xbox 360