Title Ceca Raznatovic 2016 – Netacan odgovor
Artist Ceca Raznatovic
Album nothing entered
Readed 2,202 views on this post

Ceca Raznatovic 2016 – Netacan odgovor
24.06.’16

Stani, gde si krenula
idem, ostavljam te ja
pitas, odgovaram
vrata ne nalazim, ne otvaram

Jer i dalje ludacki me privlacis
i znacis mi, znacis mi

REF.
Bedan je taj netacan odgovor
kad pitam te da l’ jos volis me
i opet taj netacan odgovor
moze da promeni sve

Ma sipaj mi pica dva
mozda i zaboravim
da si sa drugom bio

A gde su dva, tu su tri
mozda ti i oprostim
sto je nisi ostavio

Spore misli, spor je hod
kao da je klizav pod
polako okrecem se
da vidim pratis li me, al’ nema te

Jer i dalje ludacki me privlacis
i znacis mi, znacis mi

REF. 2x
Bedan je taj netacan odgovor
kad pitam te da l’ jos volis me
i opet taj netacan odgovor
moze da promeni sve

Ma sipaj mi pica dva
mozda i zaboravim
da si sa drugom bio

A gde su dva, tu su tri
mozda ti i oprostim
sto je nisi ostavio

www.FOLKOTEKA.org -\nNajlepša Uskršnja pogača VIDEO RECEPT za pripremu Jedan od najradosnijih praznika je pred nama. Sa zadovoljstvom ćemo vam pokazati kako\nOriginalna vest Najlepša Uskršnja pogača VIDEO RECEPT za pripremu se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nNarodna kljukuša VIDEO RECEPT za pripremanje Manje – više svima je dobro poznat starinski specijalitet od krompira, brašna i jaja.\nOriginalna vest Narodna kljukuša VIDEO RECEPT za pripremanje se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nFantastičan kolač od pirinča VIDEO RECEPT sa uputstvima Ako želite da svoje najmilije iznenadite nečim neobičnim, predlažemo vam da probate\nOriginalna vest Fantastičan kolač od pirinča VIDEO RECEPT sa uputstvima se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nTorta od mlevenog mesa Tex Mex VIDEO RECEPT Na redu je recept za strasne gurmane i prave uživaoce ukusne hrane.\nOriginalna vest Torta od mlevenog mesa Tex Mex VIDEO RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nJabukovac sa šlagom VIDEO RECEPT za pripremu Sa zadovoljstvom vam danas predstavljamo kolač koji će vas oboriti s nogu. Zavodljivi\nOriginalna vest Jabukovac sa šlagom VIDEO RECEPT za pripremu se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nZapečene makarone na grčki način VIDEO RECEPT Testenina spada u omiljenu vrstu hrane većini ljudi. Sa mesom, bez mesa, sa\nOriginalna vest Zapečene makarone na grčki način VIDEO RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nSpanać na najbolji način VIDEO RECEPT za pripremu Jedna od najzdravijih vrsta povrća je spanać. Izuzetno je bogat belačevinama, gvožđem,\nOriginalna vest Spanać na najbolji način VIDEO RECEPT za pripremu se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nKolač vašeg detinjstva VIDEO RECEPT za početnike Ne postoji kuća koja barem jednom nije zamirisala na višnje i vanilin šećer.\nOriginalna vest Kolač vašeg detinjstva VIDEO RECEPT za početnike se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nBrzi mafini sa jabukom VIDEO RECEPT sa postupkom Postoji na stotine recepata za mafine, kako slatke, tako i slane. Danas\nOriginalna vest Brzi mafini sa jabukom VIDEO RECEPT sa postupkom se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nFantastična Švedska salata VIDEO YOUTUBE RECEPT Danas je dan za nešto egzotično i neuobičajeno na našoj trpezi. Svima je dobro\nOriginalna vest Fantastična Švedska salata VIDEO YOUTUBE RECEPT se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.

Komentari

komentara

Related Posts
No comment yet. Let you write first comment.

Leave a Reply

Website Traffic Counter
Call of Duty 4 Xbox 360