Title Ceca Raznatovic 2016 – Netacan odgovor
Artist Ceca Raznatovic
Album nothing entered
Readed 1,377 views on this post

Ceca Raznatovic 2016 – Netacan odgovor
24.06.’16

Stani, gde si krenula
idem, ostavljam te ja
pitas, odgovaram
vrata ne nalazim, ne otvaram

Jer i dalje ludacki me privlacis
i znacis mi, znacis mi

REF.
Bedan je taj netacan odgovor
kad pitam te da l’ jos volis me
i opet taj netacan odgovor
moze da promeni sve

Ma sipaj mi pica dva
mozda i zaboravim
da si sa drugom bio

A gde su dva, tu su tri
mozda ti i oprostim
sto je nisi ostavio

Spore misli, spor je hod
kao da je klizav pod
polako okrecem se
da vidim pratis li me, al’ nema te

Jer i dalje ludacki me privlacis
i znacis mi, znacis mi

REF. 2x
Bedan je taj netacan odgovor
kad pitam te da l’ jos volis me
i opet taj netacan odgovor
moze da promeni sve

Ma sipaj mi pica dva
mozda i zaboravim
da si sa drugom bio

A gde su dva, tu su tri
mozda ti i oprostim
sto je nisi ostavio

Učesnik iznenadio cimere iz rijalitija jer nije umeo da pročita rođendansku čestitku od obožavalaca. Milutin Mili Radosavljević pošteno se izblamirao\nOriginalna vest Favorit rijalitija zaprepastio ostale učesnike! se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
Posle nekoliko pokušaja da objasni šta se zapravo dešava, Marinković u tome nije uspeo jer su ga mnogi optužili da\nOriginalna vest Ivan Marinković ponovo šokirao priznanjem! se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
U program se uključila Jovanina majka, koja je prokomentarisala ćerkino ponašanje, a njen komentar će vas iznenaditi. Jedna od učesnica\nOriginalna vest Učesnica rijalitija oborila sve rekorde! se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
Ovaj dan u Zadruzi nije najbolje počeo. Kada je došlo vreme da se učesnici dogovore oko serije koja je pred\nOriginalna vest Zadruga: Učesnica brutalno napadnuta! se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
Filip je bio zgrožen kada je nanjušio smrad svog prdeža, a Kija je zbog njegove reakcije prasnula u smeh. Za\nOriginalna vest Zadruga: Kija javno žestoko ponizila Slobu (VIDEO) se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
Jednom prilikom je napomenula da ne drži nikakve kurseve za to i ne zarađuje na tome već samo pomaže bliskim\nOriginalna vest Pevačica koju su nekada svi voleli postala isceliteljka! se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
Kada je Zorana nastavila da tvrdi da je videla kako koristi zabranjene supstance, optuženoj učesnici je pao mrak na oči.\nOriginalna vest Zadruga: Učesnica hitno izvedena iz rijalitija (VIDEO) se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
Mirela je pokušavala da porekne sve što je Skrivena rekla ali joj niko nije verovao, pa je onda počela da\nOriginalna vest Mili ponovo u sukobu sa Mirelom! se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
“Krenule su mi suze stvarno na mnoge stvari, jer na mnoge čovek zaboravi vremenom. Ne bih ja zaplakala da me\nOriginalna vest Zorica u suzama priznala zašto je ostavila Gastoza se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
“Hoćeš da ti kažem velika imena koji su mi izašli u susret kojima sam tražio 100 i 150, 200 evra\nOriginalna vest Vuk Mob žestoko prozvao Ivana Marinkovića! se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.

Komentari

komentara

Related Posts
No comment yet. Let you write first comment.

Leave a Reply


Website Traffic Counter
Call of Duty 4 Xbox 360