Title Ceca Raznatovic i Tropico band 2016 – Metar odavde
Artist Ceca Raznatovic, Tropico band
Album nothing entered
Readed 5,107 views on this post

Ceca Raznatovic 2016 – Metar odavde feat. Tropico band
24.06.’16

Ceca:
Hej, ja nemam kud, nemam kud
i moram da prodjem tu
tu gde se vi grlite
pitam vas kako ste
mislim se – umrite

Tropico:
Hej, znala si ko sam ja
hej, izvini, al’ ni za sta
hej, pre nego sto pljunes me
hajde, priznaj mi, priznaj mi
da ovo lozi te

REF. Duet:
Metar odavde, metar odavde
na moje oci druga mi te krade
a meni ravno, kao da si stranac
jer za srecu mi ne treba muskarac

Metar odavde, metar odavde
kidam ti srce, kidam na komade
mozda sam djubre, najgori mesanac
al’ za nesrecu, ja sam tvoj muskarac

Ceca:
Hej, dobro jos drzim se
sve ljulja se, rusi se
a ti neces to videti
da me oboris
nece ti, nece ti uspeti

Tropico:
Hej, vodu da otvoris
i tu sam, zar ne vidis
taj, taj tvoj bol sam ja
glumis ko da si bezdusna
a nisi ravnodusna

REF. Duet:
Metar odavde, metar odavde
na moje oci druga mi te krade
a meni ravno, kao da si stranac
jer za srecu mi ne treba muskarac

Metar odavde, metar odavde
kidam ti srce, kidam na komade
mozda sam djubre, najgori mesanac
al’ za nesrecu, ja sam tvoj muskarac

Hajde, priznaj mi, priznaj mi
da ovo lozi te

REF. Duet: 2x
Metar odavde, metar odavde
na moje oci druga mi te krade
a meni ravno, kao da si stranac
jer za srecu mi ne treba muskarac

Metar odavde, metar odavde
kidam ti srce, kidam na komade
mozda sam djubre, najgori mesanac
al’ za nesrecu, ja sam tvoj muskarac

www.FOLKOTEKA.org -\nŠopska salata VIDEO RECEPT kako napraviti Šopska salata spada u jednu od najpopularnijih salata posebno u toplim, letnjim danima. Kako navode istoričari, poreklo vodi iz jugoistočne Srbije i Bugarske. Takođe je veoma popularna na trpezama širom Balkana, ali se može zapaziti i u češkoj i poljskoj kuhinji. Priprema se veoma\nOriginalna vest Šopska salata VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nUrnebes salata VIDEO RECEPT kako napraviti Ukoliko spadate u gurmane i prave uživaoce domaće kuhinje, onda ćete voleti i urnebes salatu. U pitanju je salata, odnosno dodatak jelu, pikantnog i zaista posebnog ukusa. Priprema se veoma brzo, a slaže se idealno uz meso sa roštilja, jela od kupusa i sve\nOriginalna vest Urnebes salata VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nLeskovački uštipci VIDEO RECEPT sa detaljnom pripremom Meso sa roštilja uvek je dobar izbor za ručak ili večeru. Još ako mlevenom mesu dodate nekoliko sastojaka, dobićete fenomenalan obrok. Danas ćemo vam predstaviti recept za pripremu leskovačkih uštipaka. U pitanju je specijalitet od mesa koji dolazi iz Leskovca. Pripremićete ih na\nOriginalna vest Leskovački uštipci VIDEO RECEPT sa detaljnom pripremom se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nRolovana pogača sa sirom VIDEO RECEPT kako napraviti Ima li išta lepše i ukusnije od domaće pogače? Pa još ako je rolovana sa sirom, nema šanse da će neko uspeti da joj odoli. Pred vama je recept za divnu rolovanu pogaču sa sirom. Priprema se veoma jednostavno i brzo i\nOriginalna vest Rolovana pogača sa sirom VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nRajski kolač sa kokosom VIDEO RECEPT kako napraviti Uvek je idealno vreme za pravi, domaći kolač. Još ako ste ljubitelj kokosa, ova poslastica je kao stvorena za vas. Pred vama je recept za jedan potpuno zanimljiv i drugačiji kolač. Mi smo ga nazvali rajski kolač jer je zaista fenomenalnog ukusa.\nOriginalna vest Rajski kolač sa kokosom VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nTart sa jagodama i vanila kremom VIDEO RECEPT kako napraviti Počela je sezona jagoda, jednog od svima najomiljenijeg voća. Osim što su jagode divne kad se jedu sveže, od njih možete napraviti na stotine različitih kolača. Danas ćemo vam pokazati recept za tart sa jagodama i kremom od vanile. U\nOriginalna vest Tart sa jagodama i vanila kremom VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nZapečene makarone sa spanaćem i piletinom VIDEO RECEPT sa pripremom Nema ko ne voli testeninu, bile to makarone, špagete ili taljatele. Pasta, kako se popularno naziva testenina sa kremastim sosom, može se pripremiti na bezbroj načina. Ukoliko ste ljubitelj paste sa pilećim mesom, onda je ovo pravi recept za vas.\nOriginalna vest Zapečene makarone sa spanaćem i piletinom VIDEO RECEPT sa pripremom se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nZapečena špargla sa sirom VIDEO RECEPT sa pripremom Špargla ili šparoga spada u posebnu vrstu povrća. Osim što je izuzetno ukusna, veoma je zdrava zbog svog sastava. Obično raste u proleće, u periodu od aprila do juna, i može se pripremiti na bezbroj načina. Postoje bele i zele šparoge i\nOriginalna vest Zapečena špargla sa sirom VIDEO RECEPT sa pripremom se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nVoćni kolač sa grožđem VIDEO RECEPT kako napraviti Velika većina ljudi voli grožđe, bilo ono crno ili belo. A da li ste probali kolač sa ovim ukusnim voćem? Danas ćemo vam pokazati jedan zanimljiv recept. U pitanju je kolač iz nemačke kuhinje, koji se priprema veoma brzo i lako. Osim\nOriginalna vest Voćni kolač sa grožđem VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.
www.FOLKOTEKA.org -\nRolovana pogača za Uskrs ili Božić VIDEO RECEPT kako napraviti Jedno od neizostavnih jela na prazničnoj trpezi je svakako pogača ili hleb. Postoji bezbroj načina kako da napravite pogaču, a mi ćemo vam danas pokazati jedan od načina. Pred vama je recept za predivnu rolovanu pogaču, idealnu za svaki praznik,\nOriginalna vest Rolovana pogača za Uskrs ili Božić VIDEO RECEPT kako napraviti se prvo pojavila na www.FOLKOTEKA.org.

Komentari

komentara

Related Posts
No comment yet. Let you write first comment.

Leave a Reply

Website Traffic Counter
Call of Duty 4 Xbox 360